Cilt Bakımı ( Biologique Recherche )

by Dermaled Bahçeşehir
biologique recherche

Farklı bir felsefeye sahip olan Biologique Recherche bakım markası, bakımın başından sonuna kadar cilde farklı dokunuşlarla eşsiz bir deneyim yaşatır. Bakım bir masajla birlikte cildinizin derinlemesine temizlenmesini ve cilt bakım aşamasında kullanılan ürünlere hazır hale gelmesi sağlanır. Cildinizi hazırlamak, markanın ikonik Lotion P50’sini kullanmak ve bir yüz maskesi uygulamak ile bakıma başlanır.

Cilt, kendimizin yansımasıdır; istikrarlı değildir. Herkesin farklı Cilt Durumları vardır © . Biologique Recherche Metodolojisi, her bir kişinin epidermisini kişisel olarak özel bir şekilde tedavi eder.

Bu aşama, epidermisi “yenilemek” ve kendi kendini yenileme potansiyelini artırmaya yardımcı olmak için en yüksek aktif bileşen konsantrasyonuna sahip ürünleri içerir.

Bakım metodolojisine uygun olarak uygulandığında epidermisi her cilt durumunun gerektirdiği şekilde dengeler, nemlendirir ve canlandırır. Aktif bileşenler yavaş yavaş etki eder, cilt kalitesi artar ve cilt ışıl ışıl hale gelir.

Biologique Recherche bakımında sıkma işlemi ve buhar aşaması uygulanmaz. Çok yüksek konsantrasyonlarda kullanın ürünler sayesinde cilt yenilenir, korunur ve onarılır.