Candela GentleLase Pro

by Dermaled Bahçeşehir
Candela GentleLase Pro lazer epilasyon

Erkek,kadın fark etmeksizin istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok olmasını sağlayan bir uygulamadır. Günümüzde istenmeyen tüylerden kurtulmanın en güvenilir ve etkili yollarından biri lazer epilasyondur. Candela GentleLase Pro Alexandrite Sistemleri Amerikan sağlık kuruluşu FDA  tarafından onaylıdır. Özellikle koyu renk kıl köklerinde etkilidir. Beyaz tenli ve siyah kıl köklerine sahip kişilerde çok başarılı sonuçlar alınabilen bir lazer sistemidir. Tüy renginiz ve cilt tipiniz, lazer epilasyonun başarılı olması için anahtar faktörlerdir.

Acı ve ağrı hissedilir mi?

İpek epilasyonun patentli Dinamik Soğutma Teknolojisi sayesinde cildinizin yüzeyine soğuk bir kriyojen patlaması ile cildinizin üst katmanlarını korur . Lazer atışından hemen önce (ve sonra da) püskürtülen küçük bir kriyojenik doz, cildi optimum sıcaklığa kadar soğutur.Bu sayede acı ve ağrı oranı minimuma iner.

Komple vücut seans süresi ne kadar?

En yeni teknolojilerle geliştirilen cihazın sunduğu en önemli avantajlardan biri de büyük spor beden başlıklardır. Bu sayede epilasyon işlemi için uzun bir zaman dilimi ayırmak gerekmiyor. Tüm vücut için gerçekleştirilen işlemler saatlerce sürebiliyorken Candela GentleLase Pro lazer sistemleri ile bu işlemin sadece 45 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanması mümkün oluyor.

Epilasyonda  seans aralıkları ne kadardır?

Seans araları yüz be kol bölgesinde 4-6 hafta , vücudun diğer bölgeleri için 6-8 hafta arasında değişir.

Lazer Epilasyon Sonrası;

Alexandrite(Candela)lazer ile epilasyon tedavisi sonrasında minimum 3-5 gün güneşe çıkmamak gerekiyor. Yanık tene uygulama yapılmıyor. Bu nedenle cildin kendi rengine dönmüş olması önemli. Eğer siz hala lazer epilasyon tedavisi hakkında kararsızsanız kliniğimizin doktor ve dermatologlarından  ücretsiz muayene için randevu alabilirsiniz.