Soprano Ice Lazer

by Dermaled Bahçeşehir
soprano ice lazer

Diode Lazer; 810 nanometre dalga boyundaki lazerlere verilen isimdir. Soprano Ice lazer epilasyon teknolojilerinde ve tedavilerinde yeni bir dönemi temsil etmektedir. Amerikan sağlık kuruluşu FDA tarafından onaylıdır. Patentli teknolojilerle tüm cilt ve kıl tiplerinde her mevsimde hızlı ve acısız lazer epilasyon yapılabilmesini sağlar.

2X1 cm tarama alanına sahip tedavi başlığı ile hızlı tedavi çok hızlıdır, tedavi seansları sırt gibi geniş alanlarda bile oldukça kısa sürede biter. SHR, Alma Lasers firmasının tüm dünyada kullanılan patentli lazer epilasyon yöntemidir. SHR uygulama yönteminde kıl kökleri kademeli olarak ısıtılır. Tedavi başlığı cilt yüzeyinde sürekli hareket ettirilir. Bu uygulama tekniği firmamız tarafından ülkemizde ‘’Ütüleme Epilasyon’’ olarak lanse edilmiştir. Ütüleme Epilasyon, lazer epilasyonda devrim niteliğinde bir yeniliktir.

SHR uygulama tekniği, tüm cilt tiplerinde nerdeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon sunar ve yan etki riskini minimuma indirir.

Soprano Ice Lazer ile Epilasyon’a Başlarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlk seans öncesi kıllar traş edilmeden görülmelidir. Seanslara başlamadan en az 3 hafta öncesine kadar kılları kökünden alacak epilasyon ve depilasyon uygulamaları yapılmamış olmalıdır. Seanslara gelirken, kıllar fazla uzadıysa kesilerek kısaltılmadır.

Soprano Ice Lazer acılı bir yöntem midir?

Patentli ICE Teknolojisi ile tedavi esnasında cildi -3 C°’ye kadar soğutur. Bu gelişmiş soğutma sistemi ve SHR uygulama tekniği bir arada neredeyse ağrısız bir lazer epilasyon sunar, yan etki riski minimuma iner. Masaj benzeri bir hisle yüksek hasta konforu sağlar.

Soprano Ice Lazer ‘in Yan Etkileri Var Mı?

Ice Teknolojisi, tüm tedavi boyunca cildi soğutan gelişmiş bir soğutma sistemidir. Bu eş zamanlı kontakt soğutma, hasta konforunu arttırır ve cilt yüzeyinde yanık riskini ortadan kaldırır.
Soprano Ice tedavi başlığındaki safir uç, cilde temas ettiğinde buz gibi serin bir his verir. Tedavi süresince cildi -3 dereceye kadar soğutur ve neredeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon sunar.

Her Mevsim Uygulama Yapılabilir mi?

Yaz aylarında da güvenle uygulama yapılabilir. Bronz ten dahil tüm cilt ve kıl tiplerinde güvenlidir, ince kıllarda da etkilidir.

Hangi Cilt ve Tüy Tiplerinde Etkilidir?

Klinik çalışmalar Diode Lazer‘in tüm cilt tiplerinde olumlu sonuçlar verdiğini kanıtlamıştır. Hassas, ince ve koyu cilt tipine göre de özel programlar sunmaktadır. Tüm kıl tiplerinde etkilidir. Zayıf tüylerde yüz, dekolte, eller, kollar gibi bölgelerde de oldukça etkilidir.